Смайлики
X
Вставити зображення
X
Якщо потрібно завантажити зображення з комп'ютера, користуйтесь img-host.org.ua
Вставити відео
X
завантаження
 Неввічливо поводиться на сайті, це мене ображає
 Агресивні дії або залякування
 Це брехливі та образливі слова, які не відповідають дійсності
Повідомити
Відміна

Опитування Нестор Махно

Шановні гуляйпільці! Вивчаю історичну посать нашого земляка. Необхідні статистичні дані.
Відповіді пишіть в коментарі. Дякую за участь в опитуванні!

1.До якої вікової категорії Ви відноситесь?
А) учні Б)студенти В) 25-40 рр. Г) більше 40 років
2. Чи добре Ви знаєте біографію Нестора Махна?
А) Так Б)Ні В) Непогано Г)Володію поверхневими даними
3. Чи добре Ви знаєте політичну діяльність Нестора Махна?
А) Так Б)Ні В) Непогано Г)Володію поверхневими даними
4. Чи зрозумілі Вам ідеї махновців-анархістів?
А)Дуже зрозумілі Б)Знаю головні засади анархізму В)Не впевнений(а) Г)Зовсім не знаю
5. Чи захоплюєтесь Ви постаттю та діяльністю гуляйпільського анархіста?
А) Так Б)Ні В)Не впевнений(а)
6. На Вашу думку, чи вплинула Махновщина на розвиток історії України?
А) Так Б)Ні В)Не впевнений(а)
7. Чи розділяєте Ви політичний погляд Нестора Махна «Власть рождает паразитов - да здравствует анархия!»?
А) Так Б)Ні В)Не впевнений(а)
8. Ким для Вас є Нестор Махно?
А)Борець за свободу. Приклад для наслідування Б)Бандит В)Мені все одно
9. Чи треба проводити більше заходів для вшанування пам’яті про видатного гуляйпільця?
А) Так. Ми рідко проводим такі заходи. Б)Ні. Їх достатньо В)Не впевнений(а)
10. Як Ви вважаєте, чи привабливе Гуляйполе в якості туристичного міста?
А) Так Б)Так, але не достатньо В)Ні

Дякую за участь в опитуванні!
Опитування  Нестор Махно
1

Щоб коментувати на сайті, авторизуйтесь через сайт або
FACEBOOK
.
Онлайн: 1
Профіль
 Рейтинг 326  YKPOП  18 січня 2017, 04:33цитувати виділене
1-В, 2-В, 3-В, 4-А, 5-В, 6-А, 7-А, 8-А, 9-Б, 10-В.
 0  або  
Профіль
 Рейтинг 672  SERGEY69  17 січня 2017, 02:07цитувати виділене
1Г,2А,3А,4Б,5А,6А,7А,8А,9А,10А.
 0  або  
Профіль
 Рейтинг 79  elena  16 січня 2017, 19:50цитувати виділене
1В, 2Б, 3Г, 4Б, 5А, 6А, 7А, 8 Визначна особа, 9А, 10Б.
 0  або